Hanscraft® Plug&Play

Whirlpool kopen?

Zin om heerlijk te kunnen genieten van een whirlpool voor in jouw eigen tuin? Met de whirlpools van hänsömn zit jij voor je het weet te genieten van de bubbels en massagestralen om helemaal tot rust te komen. Benieuwd naar ons aanbood? We laten je graag meer zien.

Waarom wil je een whirlpool in jouw eigen tuin?

Een whirlpool is een genot en een toevoeging voor buiten. Het creëert de ideale plek om alleen of samen met vrienden en familie te kunnen genieten van de buitenlucht, de warmte en ontspanning die het bad met zich meebrengt.

Naast het perfecte moment van ontspanning, brengt een whirlpool meer voordelen met zich mee.

lichaamicon

Verbetering van stofwisseling en bloedsomloop

Door de warmte van het bubbelbad, zullen de bloedvaten meer open gaan staan.

+

Het bloed kan dan beter door de aderen heen stromenen dedoorbloeding zal daarmee verbeteren. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Een gezondere huid
  • Een verbetering van de stofwisseling
  • Een sneller herstel van het lichaam

-

spierenicon

Spierpijn? Neem plaats in de hottub

Hard gesport of ergens anders spierpijn aan overgehouden? Niets heerlijker om dan in een warm bad te gaan toch?

+

Jawel, een warme hottub.

Lekker warm en in de buitenlucht. Het warme water van de tub zorgt ervoor dat jouw bloedvaten verwijden en je hartslag omhooggaat. Op deze manier gaat het bloed sneller door jouw lichaam stromen en kunnen de zuren en stoffen die voor spierpijn zorgen sneller afgevoerd worden.

-

huidicon

Herstel

Wanneer je op zoek bent naar een manier om alles even te laten voor wat het is en om je weer op te laden voor de volgende dag, zoek dan niet verder.

+

Een whirlpool is ideaal daarvoor. Na een drukke dag vol met werk, sport en sociale activiteiten is er niets beter om even tijd voor jezelf vrij te maken. Je kan er zelfs nog meer van genieten en herstellen wanneer je er vaker gebruik van maakt. Ideaal als het whirlpool bad dan bij jou buiten staat.

-

stressicon

Je zult je minder gestrest voelen

Natuurlijk kun je met jouw (waterbestendige) telefoon plaatsnemen in de hottub, maar het is juist het ideale moment om deze aan de kant te leggen.

+

Je creëert eenvoudig een momentje met weinig prikkels en volledige rust. Daarbij zorgt de warmte en het gekabbel van het water nog voor een extra relaxte setting.

-

Image 12
Image 13
Image 14
Image 15

Onze whirlpools

Bij hänsömn kun je de modellen OKA, HC, Celtic en Plug&Play kopen. Deze zijn er in verschillende afmetingen en daarnaast kun je gemakkelijk een whirlpool helemaal naar wens samenstellen. 

Welke whirlpools zijn er te koop bij hänsömn?

We hebben bij hänsömn vijf verschillende whirlpool baden te koop. We vertellen je erg graag kort wat over. 

logo hanscraft

OKA Design

Dit type whirlpool onderscheidt zich door de strakke en moderne afwerking en vormen. Doordat er goed over nagedacht is waar de jets zijn geplaatst in dit type, heeft het ergonomische voordelen en zullen ze zorgen voor ene effectieve massage voor jouw lichaam. Binnen de OKA Design whirlpools hebben wij vijf verschillende modellen.

Bekijk whirlpools
logo hanscraft

HC Design

Het HC Design type heeft, in tegenstelling tot het OKA Design, ronde hoeken. De ergonomische vormen in het bad zorgen er daarbij voor dat je extreem comfortabel plaats kunt nemen en zo volledig tot rust kunt komen. Binnen de HC Design whirlpools hebben wij acht verschillende modellen. 

Bekijk whirlpools
logo hanscraft

Celtic Spa

Ben je op zoek naar een whirlpool met een mooie prijs/kwaliteit verhouding zonder al te veel extra’s? Dan is de Celtic Spa het bad wat jij zoekt. De baden zijn mooi afgewerkt en hebben een ergonomische kuip waar je heerlijk kunt genieten van de massagestralen. Binnen de Celtic Spa whirlpools hebben wij zeven verschillende modellen. 

Bekijk whirlpools
logo hanscraft

Plug&Play

De Plug&Play whirlpools zijn zo eenvoudig in het gebruik dat je ze enkel aan te sluiten in een stopcontact en te vullen met water. Net als de andere whirlpools heeft ook dit bad een goede ergonomische kuip die ervoor zorgen dat jij optimaal kan genieten. Binnen de Plug&Play whirlpools hebben wij drie verschillende modellen.

Bekijk whirlpools

Alles wat jij wilt weten over een whirlpool

Een whirlpool is ideaal voor een gezellige avond thuis in de tuin. Of het nu lekker warm is buiten, of wat koeler. Met het warme water in dit bubbelbad kun je er altijd plaats in nemen en genieten van de ontspanning die je tegemoet zal komen.

Wat is een whirlpool precies?

Hottub, jacuzzi, bubbelbad, whirlpool… We kunnen zo nog wel even doorgaan over allerlei verschillende baden die je kunt vinden voor in de tuin. De opties lijken wel eindeloos, maar waarin onderscheiden deze baden zich dan van elkaar en wat is dan concreet een whirlpool?

In de basis zijn de baden eigenlijk allemaal hetzelfde. Het zijn warmwaterbaden die ideaal zijn voor buiten en zorgen voor een heerlijk moment van rust en ontspanning. De baden verschillen echter wel weer van elkaar door de manier waarom ze functioneren en hoe ze eruitzien/worden afgewerkt.

Een whirlpool heeft vaak een vierkante vorm, een kunststofkuip en bevat vaak water- en luchtjets en verlichting. Dat zijn de voornaamste eigenschappen die een whirlpool een whirlpool maken.

Wat is dan het verschil tussen een whirlpool, bubbelbad en jacuzzi?

Eigenlijk helemaal niets, behalve de naam. De naam jacuzzi wordt voornamelijk in Amerika gebruikt en is afkomstig van een merk dat dit type warmwaterbaden verkoopt. Whirlpool wordt dan juist weer veel in Engeland gebruikt en bubbelbad is onze Nederlandse vertaling hierop.

Waarom wil je een whirlpool in jouw eigen tuin?

Een whirlpool is een genot en een toevoeging voor buiten. Het creëert de ideale plek om alleen of samen met vrienden en familie te kunnen genieten van de buitenlucht, de warmte en ontspanning die het bad met zich meebrengt.

Naast het perfecte moment van ontspanning, brengt een whirlpool meer voordelen met zich mee.

Kalmerende werking voor jouw spieren

Te hard gesport en last van spierpijn? Een whirlpool met water- en luchtjets kan hierin de uitkomst zijn. Door het warme water en de kracht van de jets op jouw spieren, zullen ervoor zorgen dat deze weer goed los raken. Niet voor niets dat deze jets vaak massagestralen worden genoemd. Je kunt een moment in een bubbelbad dan ook zien als een soort mini-massage in de ontspannen sfeer van jouw eigen tuin. 

Verbetering van stofwisseling en bloedsomloop

Door de warmte van het bubbelbad, zullen de bloedvaten meer open gaan staan. Het bloed kan dan beter door de aderen heen stromen en de doorbloeding zal daarmee verbeteren. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Een gezondere huid
  • Een verbetering van de stofwisseling
  • Een sneller herstel van het lichaam

Herstel

Wanneer je op zoek bent naar een manier om alles even te laten voor wat het is en om je weer op te laden voor de volgende dag, zoek dan niet verder. Een whirlpool is ideaal daarvoor. Na een drukke dag vol met werk, sport en sociale activiteiten is er niets beter om even tijd voor jezelf vrij te maken. Je kan er zelfs nog meer van genieten en herstellen wanneer je er vaker gebruik van maakt. Ideaal als het whirlpool bad dan bij jou buiten staat.

Mogelijkheden tot accessoires

Een whirlpool heeft een hoop opties tot accessoires. Wil je een bad met verschillende jets, verlichting, audiomogelijkheden, touchscreen en zelfs WiFi. Bij een whirlpool bad is het allemaal mogelijk. Voor je het weet wordt de whirlpool jouw favoriete plek thuis en wil je het bad niet meer uit.

Meer ruimte dan andere buitenbaden

Over het algemeen hebben whirlpool baden meer ruimte voor een persoon dan anderen buitenbaden. Daarmee bedoelen we niet per se dat er plaats is voor meer mensen, maar vooral dat een persoon in het bad meer ruimte heeft. Zo zijn er vaak zelfs ook mogelijkheden om languit te kunnen liggen en volledig te kunnen ontspannen.

Kunnen wij jou helpen?

Vind je het lastig om de perfecte whirlpool te kiezen? We snappen dat het niet een aankoop is die je zomaar doet, daarom helpen wij jou graag verder. Zo zit jij voor je het weet te genieten van een whirlpool in jouw eigen tuin.

"*" geeft vereiste velden aan