Verzenden

Bestellingen worden door Hänsömn gratis verzonden!

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via service@hansomn.com of bel +31 (0)85 130 84 24. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

herroepingsformulier

Herroepingsrecht

Je hebt het recht een besteld product binnen 14 werkdagen aan ons retour te sturen, mits onbeschadigd, in oorspronkelijke staat, niet gebruikt en in de originele verpakking. Daarbij  heb je het recht op een retournering van alle betaalde aankoopbedragen.

Direct na ontvangst van jouw retourzending zullen wij het product controleren en (indien onbeschadigd en in zover mogelijk in oorspronkelijke staat) het aankoopbedrag binnen 14 dagen aan je terugbetalen. In de praktijk streven we ernaar om alle retouren binnen 5 werkdagen te verwerken. De retour vrachtkosten zijn altijd voor de rekening van de aankopende partij.

Je dient daarbij een volledig ingevuld herroepingsformulier mee te sturen die boven dit artikel te downloaden is.
Je kunt het artikel retour sturen naar:
Hänsömn B.V.
Cartografenweg 40
5141MT Waalwijk