Logo Hansomn zwart e1560589476253

Waar wij voor staan

Met aandacht en deskundigheid ontwerpen wij duurzame hot tubs en meer hoogwaardige, moderne producten die je laten genieten, inspireren en samenbrengen. Wanneer je ontspant in een van onze high-class hot tubs beland je in de ontspannen wereld van wellness. Éven ben je weg uit de dagelijkse sleur, kun je heerlijk ontspannen en samenzijn met je dierbaren, je familie, je vrienden. Éven ben je betoverd, verzonken in gedachten, dromen en ambities. En dat allemaal in jouw eigen achtertuin.

Service

Wij ontzorgen en blijven verrassen

BLIJVENDE AANDACHT EN DESKUNDIGHEID – Wij maken het verschil met oprechte aandacht en deskundigheid. Wij blijven verrassen door ons assortiment constant te blijven vernieuwen met vooruitstrevende producten en leuke acties. We geven je een eerlijk advies en leveren wanneer het jou uitkomt. We helpen je met het onderhoud en herinneren je aan handige seizoensfeitjes.

GEEN KLEINE LETTERTJES – Wij dragen op meerdere manieren bij aan jouw ontspanning: geen stress over kleine lettertjes of verborgen voorwaarden. Wij zijn helder en duidelijk: no-nonsense, we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Neem contact op
carpenter hands indoors 374861 1

Kwaliteit & duurzaamheid

Wij kiezen voor kwaliteit. Dankzij onze kennis en ervaring, kunnen wij met een deskundige voor jou de beste en meest duurzame materialen kiezen. Om deze te kunnen produceren werken wij samen met vakmannen uit Scandinavië en de Baltische staten . Naast kwaliteit is duurzaamheid een van onze pijlers. De aarde is ons dierbaar en daarom planten wij voor elke verkochte hot tub een boom. Zo dragen wij ons steentje bij om zo lang mogelijk van deze mooie aardbol te kunnen genieten.

Dit doen wij middels Trees for all. Lees meer over dit duurzame initiatief bij onze keurmerken