Onze keurmerken

Onze keurmerken zijn een verlengstuk van de waarden waar vanuit wij werken. Zorg voor de planeet en mensen om ons heen staat bij ons voorop. Door middel van deze keurmerken kunnen wij dit garanderen.

MVO keurmerk

Keurmerk webwinkel

Logo Trees for All RGB beeldscherm
FSC groen
MVO keurmerk

MVO

Hänsömn stelt mens en milieu centraal

MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, ook wel duurzaam ondernemen of maatschappelijk ondernemen. Deze manier van is ondernemen gericht op het behalen van economische prestaties binnen de ecologische randvoorwaarden en met respect voor de sociale kant. Een ondernemingsvorm die Hänsömn als gegoten zit. Wij stellen mens en milieu centraal. Dit doen wij door zo veel mogelijk kansen te benutten voor een beter milieu en welzijn van de medewerkers en de maatschappij.

fsc logo

FSC-keurmerk

Verantwoorde bomenkap

Het FSC-keurmerk is het enige keurmerk dat garandeert dat hout verantwoord is gekapt. Door middel van FSC, dragen wij bij aan de bescherming van de wereldwijde bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier. Op deze manier voorzien wij de bossen van economische waarde en zorgen zo dat deze behouden blijven.

Keurmerk webwinkel

Webwinkelkeur

Sinds 2019-07-17 09:52:48 is Hänsömn door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Hänsömn voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Hänsömn onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus additional securities bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Hänsömn te kopen.

Label logo Trees for All RGB beeldscherm

Trees for All

Voor elke hot tub of sauna doneren wij een boom.

Door het verwerken van hout in onze producten, worden er bomen gekapt. Maar net als jij willen we ook in de toekomst blijven genieten van al die mooie bossen op aarde! Dit willen wij graag compenseren door middel van een nauwe samenwerking met de organisatie Trees for All. Voor elke sauna of hot tub die bij ons wordt gekocht, doneren wij een boom. Trees for All plant om-en-om een boom in gebieden in de wereld waar zij actief zijn en een boom in Nederland. Zo kunnen we ook dichtbij huis van de natuur blijven genieten. Trees for All levert door het aanplanten van bossen een concrete bijdrage aan een leefbare toekomst. Door bomen te doneren via Trees for All helpen we mee met de herbebossing van onze aarde. Samen leveren we dan een belangrijke bijdrage aan een groenere wereld voor nu en voor later.

Trees for All is een zelfstandige, onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk en een erkend Goed Doel met hét CBF keurmerk voor goede doelen. Dit wil zeggen dat zij voldoen aan een set van strenge criteria met betrekking tot onder meer de verdeling van donatiegelden richting de projecten.

Kijk voor meer informatie op www.treesforall.nl