Stel nu je eigen hottub samen!

Hottub kopen?

Op zoek naar ontspanning in jouw eigen achtertuin? Met een hottub kun je optimaal genieten en helemaal tot rust komen.  Bij hänsömn hebben we verschillende modellen houten hottubs te koop waarmee je een moment voor jezelf kunt creëren. Met onze tubs van verschillende afmetingen heb jij altijd ruimte voor een gezellige avond met familie of vrienden. 

Wat zijn de voordelen van een hottub?

Naast dat het plaatsnemen in een hottub een lekker warm en ontspannen moment is, biedt
het een hoop voordelen. We lopen ze graag even met je door.

lichaamicon

Het is goed voor jouw lichaam

Heb je veel last van pijn aan jouw lichaam en gewrichten? Dan kan een tijd in een hottub zorgen voor verlichting. Door de gewichtloosheid ervaar je minder druk op jouw gewrichten. Ideaal om even de pijn te verlichten en te ontspannen.

spierenicon

Spierpijn? Neem plaats in de hottub

Hard gesport of ergens anders spierpijn aan overgehouden? Niets heerlijker om dan in een warm bad te gaan toch? Jawel, een warme hottub. 

+

Lekker warm en in de buitenlucht. Het warme water van de tub zorgt ervoor dat jouw bloedvaten verwijden en je hartslag omhooggaat. Op deze manier gaat het bloed sneller door jouw lichaam stromen en kunnen de zuren en stoffen die voor spierpijn zorgen sneller afgevoerd worden.

-

huidicon

De huid zal gezonder worden

Je bloed gaat dus sneller stromen en voert dan stoffen af. Maar daarnaast brengt het hierbij ook meer zuurstof rond door jouw lichaam. Dit kan ervoor zorgen dat jouw huid een gezonde glans krijgt.

stressicon

Je zult je minder gestrest voelen

Natuurlijk kun je met jouw (waterbestendige) telefoon plaatsnemen in de hottub, maar het is juist het ideale moment om deze eens aan de kant te leggen.

+

Je creëert eenvoudig een momentje met weinig prikkels en volledige rust. Daarbij zorgt de warmte en het gekabbel van het water nog voor een extra relaxte setting.

-

Image 12
Image 13
Image 14
Image 15

Onze hottubs

Bij hänsömn kun je kunststof, houten en Ofuro hottubs kopen. Deze zijn er in verschillende afmetingen en daarnaast kun je gemakkelijk een hottub helemaal naar wens samenstellen. 

Welke soorten hottub kan ik kopen bij hänsömn?

We hebben al eerder benoemd dat er verschillende hottubs te koop zijn bij ons. Hoe weet je dan
welke perfect is voor jou? We zullen je kort vertellen welke hottubs wij hebben.

kunstof

Kunststof hottubs

Kunststof hottubs zijn te verkrijgen in verschillende formaten en varianten. Door de kunststof kuip heeft de hottub een hoog comfort en kun je er heerlijk in zitten. Daarbij maakt dat het bad ook onderhoudsvriendelijk. 

 

Meer informatie over onze
Kunststof hottubs?

Bekijk hottubs
houten

Houten hottubs

Naast de hottubs met kunststof, verkopen we bij hänsömn ook hottubs die volledig van hout zijn gemaakt. De volledige houten afwerking zorgt voor een authentieke, natuurlijke uitstraling en heerlijke geur. 

 

Bekijk onze houten hottubs.

 

Bekijk hottubs
ofuro

Ofuro hottubs

De Ofuro hottub vindt zijn oorsprong in Japan. Het bad kenmerkt zich door het kleine formaat, de rechte randen en de diepte. De hottub is ideaal voor wanneer je een kleinere ruimte beschikbaar hebt en je deze enkel alleen of met twee personen wilt gebruiken.

 

Benieuwd naar de Ofuro hottubs?

Bekijk hottubs

Kunnen wij jou helpen?

Vind je het lastig om de perfecte hottub te kiezen? We snappen dat het niet een aankoop is die je zomaar doet, daarom helpen wij jou graag verder. Zo zit jij voor je het weet te genieten van een hottub in jouw eigen tuin.

"*" geeft vereiste velden aan