Hottub kopen?

Op zoek naar ontspanning in jouw eigen achtertuin? Met een hottub kun je optimaal genieten en helemaal tot rust komen.  Bij hänsömn hebben we verschillende modellen houten hottubs te koop waarmee je een moment voor jezelf kunt creëren. Met onze tubs van verschillende afmetingen heb jij altijd ruimte voor een gezellige avond met familie of vrienden. 

Onze hottubs

Bij hänsömn kun je kunststof, houten en Ofuro hottubs kopen. Deze zijn er in verschillende afmetingen en daarnaast kun je gemakkelijk een hottub helemaal naar wens samenstellen. 

Kunnen wij jou helpen?

Vind je het lastig om de perfecte hottub te kiezen? We snappen dat het niet een aankoop is die je zomaar doet, daarom helpen wij jou graag verder. Zo zit jij voor je het weet te genieten van een hottub in jouw eigen tuin.

MVO keurmerk

Keurmerk webwinkel

Logo Trees for All RGB beeldscherm
FSC groen

Op zoek naar iets anders?

Naast een hottub kun je bij ons ook een sauna kopen voor in jouw tuin. Bekijk hier onze meest populaire sauna’s.

Hottub kopen? Dit wil je van tevoren weten

Een heerlijk genietmoment in eigen tuin. Dat klinkt ideaal, toch? Met een hottub van hänsömn ligt deze luxe binnen handbereik. Je kunt er even helemaal ontspannen en ontsnappen aan de prikkels en hectiek van het dagelijks leven, zowel in de zomer als in de winter. 

Wat is een hottub?

De hottub vindt zijn oorsprong in Scandinavië. Vroeger werd het gebruikt om de extreme kou in het Noorden door te komen. In deze tijd kan het je ook heerlijk warm houden tijdens de koudere dagen, maar biedt het ook een moment van ontspanning op de andere dagen van het jaar.

De tub is een warm bad met een ronde vorm. Het bad is opgebouwd uit een binnenbak, deze kan van hout of kunststof zijn, en heeft vaak een houten afwerking. De houtkachel, die intern, extern of geïntegreerd zit bij de hottub, maakt het authentieke plaatje helemaal compleet.

Onze tubs zijn houtgestookte hottubs. Dit betekent dat ze voorzien zijn van een interne of externe kachel waarin hout wordt gestookt. Het water wordt stroomt hier vervolgens langs en kan zich zo verwarmen. 

Wat zijn de voordelen van een hottub?

Naast dat het plaatsnemen in een hottub een lekker warm en ontspannen moment is, biedt het een hoop voordelen. We lopen ze graag even met je door.

Het is goed voor jouw lichaam

Heb je veel last van pijn aan jouw lichaam en gewrichten? Dan kan een tijd in een hottub zorgen voor verlichting. Door de gewichtloosheid ervaar je minder druk op jouw gewrichten. Ideaal om even de pijn te verlichten en te ontspannen. 

Spierpijn? Neem plaats in de hottub

Hard gesport of ergens anders spierpijn aan overgehouden? Niets heerlijker om dan in een warm bad te gaan toch? Jawel, een warme hottub. Lekker warm en in de buitenlucht. Het warme water van de tub zorgt ervoor dat jouw bloedvaten verwijden en je hartslag omhooggaat. Op deze manier gaat het bloed sneller door jouw lichaam stromen en kunnen de zuren en stoffen die voor spierpijn zorgen sneller afgevoerd worden. 

De huid zal gezonder worden

Je bloed gaat dus sneller stromen en voert dan stoffen af. Maar daarnaast brengt het hierbij ook meer zuurstof rond door jouw lichaam. Dit kan ervoor zorgen dat jouw huid een gezonde glans krijgt.

Je zult je minder gestrest voelen

Natuurlijk kun je met jouw (waterbestendige) telefoon plaatsnemen in de hottub, maar het is juist het ideale moment om deze eens aan de kant te leggen. Je creëert eenvoudig een momentje met weinig prikkels en volledige rust. Daarbij zorgt de warmte en het gekabbel van het water nog voor een extra relaxte setting. 

Welke soorten hottub kan ik kopen bij hänsömn?

We hebben al eerder benoemd dat er verschillende hottubs te koop zijn bij ons. Hoe weet je dan welke perfect is voor jou? We zullen je kort vertellen welke hottubs wij hebben.

Kunststof hottub

Kunststof hottubs zijn te verkrijgen in verschillende formaten en varianten. Door de kunststof kuip heeft de hottub een hoog comfort en kun je er heerlijk in zitten. Daarbij maakt dat het bad ook onderhoudsvriendelijk. 

Houten hottub

Naast de hottubs met kunststof, verkopen we bij hänsömn ook hottubs die volledig van hout zijn gemaakt. De volledige houten afwerking zorgt voor een authentieke, natuurlijke uitstraling en heerlijke geur. 

Ofuro hottubs

De Ofuro hottub vindt zijn oorsprong in Japan. Het bad kenmerkt zich door het kleine formaat, de rechte randen en de diepte. De hottub is ideaal voor wanneer je een kleinere ruimte beschikbaar hebt en je deze enkel alleen of met twee personen wilt gebruiken.