Heb ik garantie op mijn artikelen?

Ja, wij bieden garantie op de door jou gekochte artikelen. De artikelen van Hänsömn verkeren in goede staat en blijven bij normaal gebruik naar verwachting werken. Dit is een wettelijke garantie.

Wanneer kan ik geen aanspraak maken op deze garantie?

Zolang je de kachel van je hot tub alleen gebruikt om je hot tub te verwarmen val je binnen de garantie. Als je deze gebruikt met andere doeleinden, bijvoorbeeld als open haard voor je terras, valt dit niet binnen de garantie. Heb je hier vragen over? Kijk dan verder op de pagina Frequently Asked Questions pagina of neem gerust contact op.

Garantie bij beschadiging

Mocht er onverhoopt toch iets stuk gaan, dan zoeken we samen naar een passende oplossing. Mogelijkheden (afhankelijk van je artikel) zijn bijvoorbeeld: een reparatie, vervanging of terugbetaling van het aankoopbedrag.

Hoelang geldt de garantie?

De garantie die wij je bieden, is wettelijk vastgelegd en afgestemd op de verwachte levensduur van een artikel. Deze garantie varieert daarom ook per artikel en onderdelen. Zo heeft de buitenkant van een sauna bijvoorbeeld een langere garantie dan de elektrische kachel die wordt meegeleverd, omdat de verwachte levensduur van deze producten verschilt.

Fabrieksgarantie

Onze fabrikanten bieden je een extra garantie, namelijk de fabrieksgarantie. Of jouw artikel deze garantie heeft, zie je in de documentatie van het artikel.

Wat is het garantiebewijs van mijn artikel?

Je factuur of aankoopbewijs is ook je garantiebewijs. Wij bewaren je factuur altijd in onze administratie, bij de bestelling. Hierdoor zul je je bewijs nooit kwijtraken en is deze altijd bij ons op te vragen. Handig, toch?