Disclaimer

Algemeen

Deze webshop bevat informatie over de aangeboden producten van Hänsömn B.V. en de geleverde diensten van Hänsömn B.V.. Hänsömn B.V. behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop.

Beperking aansprakelijkheid

Hänsömn B.V. besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Hänsömn B.V. is niet aansprakelijk voor fouten of onjuistheden. Alle getoonde afbeeldingen geven zo goed mogelijk het te kopen product weer, maar kunnen afwijken van de werkelijkheid. U kunt aan de inhoud van deze webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Hänsömn B.V. een fout of onjuistheid in deze webshop zo snel mogelijk herstellen.

Auteursrecht

Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo’s en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Hänsömn B.V.. Zonder schriftelijke toestemming van Hänsömn B.V. is het niet toegestaan materiaal van deze webshop te kopiëren en gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

Hänsömn B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacy beleid.